Startbod handen en pot odds alleen zo ver bij het afspelen van Hold’em. Hoewel deze percepties zijn van groot belang bij het verslaan van de slechte spelers, u hebben over het algemeen voor het toevoegen van een paar trucjes om uw repertoire met het oog op de beat van de betere spelers.

Harde limiet spellen zijn zeer uitdagend en het kan moeilijk te verslaan harde concurrentie. Echter, u kunt uw kansen verhogen om te winnen als je bepaalde dingen aan jezelf deze extra rand.

Een belangrijke factor is de relatieve kracht van de hand en odds. Als u KQ en een geschoolde speler werpt voor je, is de kans groot dat u verslaan. Maar tegelijkertijd, KQ is een speelbare hand in de juiste omstandigheden.

Het is wenselijk dat de handen die je zal kunnen domineren in de pot, zodat u kunt verslaan ze later. Als u in het midden of begin posities, kunt u bellen met deze hand en beweeg een gedomineerde hand langs.

Andere speelt met bepaalde kant sterkte zou komen met geschikt connectoren, of kleine pairs, om te provoceren anderen te komen met je. Maar als u een midden en een paar man aan de tafel brengt voor u, moet u overwegen opnieuw bijeenbrengen om hem af te snijden.

Nu, stel je hebt 99 en plaats je hem op Ax. U heeft momenteel haaks op hem en wil de pot moet je tegen hem.

Bij het afspelen van een flush of straight draw, is het over het algemeen ongecompliceerd met slechte spelers, maar is meestal kwikmiddel met goede spelers. Als je hoofd op de flop, moet u zeker semi-bluf op de pot en bidden om het naar beneden.

Bovendien, als zijn hoofd en een andere speler inzetten op u, u moet denken over het verhogen om te intimideren of de andere speler in backing of op te slaan jezelf een halve inzet.

In het geval dat hij een top pair en is gewoon bellen als u doorgeven aan de beurt, je kan er zeker en verdien je een gratis kaartje. U zult hebben gezien aan de beurt / rivier voor slechts 2 kleine inzetten in plaats van 1 kleine inzet en een grote.

Een Aas en een geschikt lage kicker is een van de meest misplayed handen als het gaat om de beperking van het pokerspel. In feite is dit een veel beter geen limiet hand vanwege de kans op het verslaan van een andere speler als je een flush.

Mensen de neiging te gaan met deze hand en vaak al is het meestal gedomineerd, en het is zelden te raken een flush.

Meestal willen spul de pot met AA of KK, maar het is meer het raadzaam om te proberen te spelen deze handen een beetje anders tegen de betere spelers. Je moet proberen opnieuw te verhogen met KK, omdat u in rekening wilt brengen voor iemand op zoek naar een A.

Het is waarschijnlijk het beste in dit geval op platte gesprek met AA, tenzij er een aantal lopers en u wilt voorkomen dat te veel van het invoeren van de pot.

Als u echter in de late positie of de jaloezieën en er is een verhoging, dan zal de wind een vlakke gesprek. Het wordt naar verwachting een heads-up tussen de spelers en de raisers, zal waarschijnlijk over een 80% voordeel. Nu moet u bellen zijn flop inzet en dan hem aan de beurt.

Via deze methode kunt u een aanzienlijk groter bedrag aan geld dan als je gewoon klopte hem Preflop.

Bij het afspelen van een strak spel, de spelers de neiging om bang in een re-raise Preflop omdat dit betekent meestal QQ of beter. Daarom is het vaak het best opnieuw verhogen met een gemiddelde hand Preflop als je er zeker van dat dit zal leiden tot een betere kans op een flop bluf.

Na het spelen met dezelfde mensen een tijdje zult u leren om op maat van uw AA-lijn van aanval spelen en dat harde Preflop om opnieuw te verhogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *