Grunderna i Poker kan läras från böcker eller läsa webbplatser. Även om du kan lära dig från att läsa vad pokerhand slår vad andra hand eller hur satsningen sker, är det alltid bättre att få en liten hand på erfarenhet. När du läst om det, behöver du använda den. Spela gratis Poker online hjälper dig i denna process. Om du tillbringar några kvällar spelar Poker online, kommer du att inse att det är vanligt dumt att dra en stege när det finns fyra flush kort ombord. I bara några kvällar, du har sett hundratals, om inte tusentals, händer och du vet att när det finns fyra flush kort ombord, en av dina motståndare sannolikt har en femte spola kort.

Varje satsningsrunda börjar med spelaren till vänster om givarknappen och fortsätter runt bordet medsols, slutar med spelare på knappen återförsäljare. Ett undantag är öppnandet omgången av vadslagning, som börjar med spelaren till vänster om stora mörken. Vid varje tur, en spelare väljer mellan följande alternativ: Kontrollera, syna, satsa, höja eller lägga. Kontrollera om ingen har satsat tidigare i rundan, kan en spelare ”kontrollera”. Det betyder att han inte vill satsa eller vik. I stället för vadslagning, vill han låta sin tur passerar utan att lägga till några satsningar i potten. Samtal om en satsning har redan gjorts i rundan, en spelare kan inte längre kontrollera. Han nu måste antingen samtal beloppet tidigare satsa, höja eller lägga.

Om han ringer, är han att matcha den förra satsningen. Om han inte vill matcha satsningen, måste han vika. Vik till vik innebär att dra sig tillbaka från resten av handen och förverka alla belopp investerat i potten upp till denna tid. Satsa eller höja om en pokerspelare vill öka mängden av potten, han satsar eller höjer. Första gången potten höjs i en satsningsrunda, kallas det en satsning. Andra gången, det kallas en höjning, och alla efterföljande gånger kallas kontrahöjer. Det belopp som en spelare kan satsa, höja eller kontrahöja bestäms av spelet gränserna. Sitta ute sitter ute är handlingen att välja att inte delta i en giv i Poker medan återstående sittande vid bordet. Spelare, som sitta ute och missar mörkarna, måste bokföra båda mörkar för att återförenas med spelet. Pokerspelare saknas två rundor av blinda tas bort från tabellen till gratis säte för andra pokerspelare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *