Att bluffa är en Poker betting åtgärder. Det är något som sker mellan pokerspelare, är det bättre att veta mer om din motståndares vanor. Bluffa alltför ofta leder till meningslösa bankrulle gungor, och leder till psykologisk oundviklighet att förlora avla förlora. En pokerspelare som spelar två händer och vinner och förlorar den andra blir vanligtvis på en lägre psykologiska planet än en person som spelade varken hand. Att försöka få spel pokerspelare kan riskera deras hela förmögenhet. Motsatsen, när en spelare är till exempel fem satsningar vinnare, har vinnande en annan fem satsningar faktiskt noll effekt på någon.

Detta visar hur människor kan titta på två saker av lika värde på helt olika sätt. De psykologiska effekterna av bluffa bör sättas i din mentala miniräknare när beslut fattas om att bluffa eller inte, eftersom bluffar är att riskera förlust. Våra råd för varje spelare är därför inte att bluffa alltför mycket. Du ska tjäna pengar i båda fallen: genom framgångsrikt bluffa och folk ringer dig eftersom de tror att du är bluffa. Bluffa otillbörligt, obetänksamt eller dumt nog förvandlar en bra sak till ett dåligt. Titta på bluffa som något du måste göra, inte som något du tycker är kul eller särskilt vill göra. Bluffa Tips: Bli inte alltför förutsägbar. I vissa fall kommer du att visas förutsägbart att få pokerspelare gör vad du vill, men om du inte ändrar dina vanor från tid till annan, kommer du att börja förlora snabbt.

Online Poker bluffar vanligtvis fungerar inte när det finns ett fullsatt bord människor fortfarande i å. Räknar inte med fem andra spelare att vika, chansen någon har en tillräckligt bra hand att bo i. Människor är mindre benägna att vika i split pot spel som Hi/Lo eftersom de har en bättre chans att vinna halva potten än i ett ‘vinnaren tar allt ”spel. Detta är särskilt sant för Hi/Lo, när många spelare kvalificerar sig för en låg hand. Bluffa med detta. Veta när att vika ’em. Det är oundvikligt att du vinner inte varje hand som du har bluffade på – ibland din motståndare kommer att ha starka nog händer bo i oavsett hur mycket du höja. Det är en dålig vana att vika varje gång en spelare höjer din Bluff. Samtidigt är det dåligt för din stack av pokermarker att fullfölja alla händerna när det är klart du kommer att förlora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *